ZAGREB INVEST 2021 (10.09., HOTEL WESTIN): Restart investicija u postpandemijskom okruženju

| Posted on

Treća po redu konferencija „Zagreb Invest 2021“ održat će se 10. rujna u zagrebačkom hotelu Westin, a očekuje se kako će i ove godine okupiti reprezentativan broj sudionika te potaknuti kvalitetnu raspravu na temu oporavka investicija.

Cilj konferencije je okupiti relevantne dionike na jednome mjestu kako bi se raspravilo o prijeko potrebnim koracima za podizanje nacionalne konkurentnosti, stvaranje pozitivne investicijske klime i poticanje investicija jer su upravo one ključ modernizacije, daljnjeg restrukturiranja i jačanja konkurentnosti hrvatskog gospodarstva u postkriznom razdoblju.

Hrvatska se, baš kao i većina zemalja, trenutno suočava s posljedicama pandemije koja je potaknula brojne gospodarske probleme i zaustavila rast kojem smo svjedočili posljednjih nekoliko godina. Kako bismo izbjegli teške posljedice koronakrize i potaknuli brzi oporavak gospodarstva, nužno je pronaći odgovarajuća rješenja i odgovore na brojne izazove, a upravo su investicije jedan od najvažnijih generatora rasta. Konferenciju zajedno organiziraju Časopis Komunal i Centar za razvoj i ulaganja.